Contact

Str. Andrei Mureșanu Nr.7, Cluj

asociatie@lumeacalumea.ro

+40 740 816 860

,,Schimbarea începe cu tine,,

Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău

Completează, semnează și depune formularul 230 online.

Pentru a redirecționa 3.5% din impozitul anual pe venit către Asociația Lumea ca Lumea, trebuie să completați formularul 230 online și să îl trimiteți pe e-mail la adresa asociatie@lumeacalumea.ro. Echipa organizației se va ocupa de trimiterea formularului la ANAF

90

Ani
de când ne implicăm

100
+

voluntari
activi

700

donatori
activi

3500
+

familii
ajutate

lumea ca lumea

Contribuiți la activitățile, proiectele și programele noastre

Contribuția dvs. poate face o diferență semnificativă pentru persoanele din comunitatea noastră care au nevoie de ajutorul nostru.

Vreau să ajut, dar cum?

Vreau să ajut, dar cum?

Puteți susține asociația Lumea Ca Lumea prin donații materiale sau financiare. Fie că este vorba de produse de igienă, alimente sau orice alte resurse necesare pentru programele noastre, vom aprecia orice contribuție. Donațiile financiare sunt de asemenea o opțiune excelentă pentru a ajuta la finanțarea programelor noastre și a proiectelor viitoare. Suntem recunoscători pentru orice formă de sprijin.
Oportunități de voluntariat

Oportunități de voluntariat

Pe site-ul nostru există un formular special dedicat celor care doresc să se implice ca și voluntari. După completarea acestui formular, pasul următor este contactarea persoanelor selectate pentru un interviu și pentru a evalua persoana în vederea desemnării acesteia pe unul din proiectele noastre, care se potrivește cel mai bine abilităților și intereselor fiecărui candidat. Ne dorim ca fiecare voluntar să aibă o experiență valoroasă și să se implice în proiectele pe care le dezvoltăm să-și atingă obiectivele personale și profesionale, astfel încât să putem crește împreună și să obținem rezultate cât mai bune în comunitate.
Modalități de donare!

Modalități de donare!

Pentru cei interesați să susțină financiar sau material asociația noastră, punem la dispoziție următoarele metode:- Donații materiale la sediul nostru de pe strada Andrei Mureșanu nr. 7. - Pentru această modalitate, vom emite un contract de donație/sponsorizare. - Donații financiare în numerar la sediul nostru. Pentru această modalitate, vom emite o chitanță sau, la cerere, un contract de donație/sponsorizare. - Donații financiare prin intermediul băncii BRD sau prin intermediul partenerului nostru "Eu platesc". Pe site-ul nostru este deja disponibilă opțiunea aceasta de plată.
Cum putem ajuta?

Puteți susține asociația Lumea Ca Lumea

Fie că este vorba de produse de igienă, alimente sau orice alte resurse necesare pentru programele noastre, vom aprecia orice contribuție.

0
OBIECTIVE ANUALEPentru a ne atinge obiectivele, avem nevoie de implicarea voastră. Vă rugăm să ne ajutați să ne îndeplinim obiectivele și să contribuiți la succesul nostru comun.
0
DONAȚII COLECTATEReușim să acoperim 91% din solicitările primite de la persoanele în dificultate. Vom continua să lucrăm din greu pentru a ajuta cât mai multe persoane în dificultate.
Alătură-te Mișcării pentru Schimbare

Susține Cauza și Primește Noutăți Periodice

Înscrie-te la newsletterul asociației noastre și fii mereu la curent cu ultimele noutăți, evenimente și oportunități de a contribui la această mișcare care transformă vieți. Completează adresa ta de email mai jos și fii parte din efortul nostru comun de a crea o lume mai bună și mai echitabilă pentru toți.

Transformă Vieți Azi!

Fă un pas în direcția corectă și demonstrează că iubirea și empatia ne pot uni.

Donează și fii parte din schimbare!

Fiecare gest contează în lupta împotriva sărăciei și a inegalităților. Prin donația ta, poți aduce bucurie și speranță în viețile celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre. Îți propunem să te alături cauzei noastre și să contribui la transformarea acestor vieți prin completarea formularului de donație din partea stângă.

Haideți să unim forțele și să arătăm că împreună suntem mai puternici! Nu uita că, indiferent de mărimea donației, fiecare contribuție are impactul ei și ne ajută să fim mai aproape de obiectivul nostru.

Donează și salvează un copil

IBAN RO 12 BRDE 130S V990 9787 1300
Deschis la BRD Cluj
Asociația Lumea ca Lumea

Pentru un viitor mai bun

Întrebări și Răspunsuri

Ce este Asociația "Lumea ca Lumea" și ce își propune aceasta?

Asociația "Lumea ca Lumea" este o organizație non-profit cu sediul în Cluj-Napoca, înființată în 2014. Aceasta își propune să aibă un impact pozitiv în viețile celor din jur prin sprijinirea și consilierea acestora, precum și prin extinderea preocupărilor către tânăra generație și nu numai. În colaborare cu parteneri locali și naționali, asociația își dorește să contribuie la dezvoltarea unei societăți mai echilibrate și mai sănătoase.

Ce este Centrul de Zi "Lumea ca Lumea" și cui se adresează acesta?

Centrul de Zi "Lumea ca Lumea" este un centru înființat în 2018 și licențiat în 2019, care se adresează tuturor membrilor comunității care se confruntă cu provocări economice, sociale, emoționale sau de altă natură. Cu o abordare înțelegătoare, acesta își propune să ofere sprijin și ajutor tuturor celor care se confruntă cu situații dificile pentru a depăși obstacolele din viață.

De ce are nevoie Centrul de Zi "Lumea ca Lumea" și cum poate fi ajutat?

Centrul de Zi "Lumea ca Lumea" are nevoie de sprijin financiar pentru acoperirea cheltuielilor cu spațiul dedicat activităților, utilitățile și serviciile conexe, costurile combustibilului pentru vizitele la domiciliul beneficiarilor și achiziționarea produselor alimentare pentru beneficiarii săptămânali. Pentru a putea ajuta Centrul de Zi "Lumea ca Lumea", se poate face o donație financiară sau se pot oferi alte tipuri de suport, cum ar fi voluntariatul sau donarea de produse alimentare.

Cum se poate face o donație către Centrul de Zi "Lumea ca Lumea"?

Pentru a face o donație financiară către Centrul de Zi "Lumea ca Lumea", se poate accesa site-ul oficial al asociației sau se poate trimite un mesaj la adresa de e-mail a acesteia, pentru a primi mai multe informații. De asemenea, se pot oferi donații în persoană la sediul asociației sau prin intermediul unor campanii de strângere de fonduri organizate de asociație.

Ce alte modalități de suport pot fi oferite asociației "Lumea ca Lumea"?

În afara donațiilor financiare, asociația "Lumea ca Lumea" poate fi susținută prin voluntariat sau prin oferirea de produse alimentare sau alte bunuri necesare pentru desfășurarea activităților centrelor sale. De asemenea, se poate contribui la promovarea activităților și cauzelor asociației prin intermediul rețelelor sociale sau prin implicarea în campanii de conștientizare și prevenire a violenței domestice.