Contact

Str. Andrei Mureșanu Nr.7, Cluj

asociatie@lumeacalumea.ro

+40 740 816 860

Echipa Lumea ca Lumea

Profesioniști dedicați în slujba comunității noastre

Experiența și pasiunea, combinate cu educația solidă, contribuie la succesul centrului nostru în sprijinirea celor aflați în nevoie

Claudiu Lingurar

Este unul dintre membrii fondatori ai asociației noastre și este șeful centrului nostru, ocupând și poziția de asistent social și consilier.

Acesta s-a alăturat echipei noastre în anul 2019 și și-a adus expertiza în domenii precum cel social și psihologic.

Educația și formarea sa includ absolvirea Facultății de Asistență Socială din Cluj-Napoca, unde a realizat o lucrare de licență în domeniul protecției copilului și al infracționalității.

A absolvit formarea de perfecționare în consiliere pentru dezvoltare personală la Allure Educațion cu o lucrare de absolvire pe tema managementului relațiilor profesionale.

Pentru a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile, Claudiu a absolvit, de asemenea, cursurile instituției SC. Core Fusion pentru a deveni formator și este în prezent masterand în ultimul an la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din Cluj Napoca, specializarea „Asistență socială în spațiul justiției. Probațiune și mediere”.

De asemenea, el urmează cursurile de formare continuă de lungă durată (6 ani) în specializarea psihoterapie comprehensivă, individuală și de grup, perfeționându-se în metoda psihodramei.

Vasta sa expertiză și educația ne ajută să oferim servicii de calitate în cadrul centrului nostru și ne permite să îi sprijinim pe cei aflați în nevoie într-un mod eficient și profesionist.

Mădălina Macovei

este un membru important al familiei noastre Lumea ca Lumea, fiind parte din echipă din 2021 în calitate de voluntar.

Datorită activităților sale pro-active, eficiente și constante, în anul 2022, Mădălina a devenit asistent social al asociației noastre.

Educația și formarea, Mădălinei este una vastă și impresionantă, a absolvit Facultatea de Asistență Socială din Cluj-Napoca, cu o lucrare de licență axată pe dezvoltarea comunităților dezavantajate.

În prezent, Mădălina este masterandă în primul an la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din Cluj-Napoca, specializarea “Asistență Socială în Spațiul Justiției: Probațiune și Mediere”.

Ne bucurăm să avem în echipă o persoană dedicată, implicată și bine pregătită precum e Mădălina. Pasiunea ei de a ajuta comunitățile nevoiașe este o adevărată inspirație pentru noi toți.

testimoniale

Ce cred oamenii despre noi

Opinia și feedbackul persoanelor pot fi un instrument valoros pentru dezvoltarea noastră personală și profesională. 

VOLUNTARII NOȘTRI

Împreună, putem face o diferență reală și durabilă în comunitatea noastră.

ANA MARIA

Voluntar

ROLLAND

Voluntar

RICARDO

Voluntar
Alătură-te Mișcării pentru Schimbare

Susține Cauza și Primește Noutăți Periodice

Înscrie-te la newsletterul asociației noastre și fii mereu la curent cu ultimele noutăți, evenimente și oportunități de a contribui la această mișcare care transformă vieți. Completează adresa ta de email mai jos și fii parte din efortul nostru comun de a crea o lume mai bună și mai echitabilă pentru toți.

home11-2-1
home11-2-2