Educația

Educația are puterea să schimbe vieți

Educația are puterea să schimbe vieți. Oportunitățile de socializare și dezvoltare de care avem parte datorită educației sunt esențiale în formarea noastră ca oameni, acestea contribuind la crearea unui caracter puternic și independent. Cunoștințele acumulate și experiențele trăite în perioada de învățare ne ajută să luăm decizii înțelepte și ne ghidează pentru a trăi o viață cu folos.

Cu toate acestea, nu toți avem acces la educație sau nu beneficiem de condițiile favorabile pentru a profita de ceea ce oferă aceasta. Printre noi, se află tineri care nu au intrat niciodată într-o sală de clasă, iar un număr și mai mare, deși înrolați în școli, nu învață eficient. Astfel, tinerii nu dobândesc abilitățile necesare de integrare în societate și sunt lipsiți de privilegiile oferite de educație.

Vrei să fii parte din schimbare?

Pentru a oferi tinerilor activități și oportunități de dezvoltare cât mai practice și diversificate e nevoie de sprijinul tău. Află cum poți să contribui.

 

Implică-te

Proiecte

Punem la dispoziția tinerilor oportunități de dezvoltare educațională care să faciliteze acumularea și sedimentarea de cunoștințe prin oferirea suportului necesar învățării.

Educație extra-curriculară

Completarea cunoștințelor dobândite în școli prin dezvoltarea abilităților practice și a competențelor sociale.

Ne dorim să educăm în ceea ce privește:

  • prevenirea și combaterea comportamentelor anti-sociale;
  • dezvoltarea diverselor competențe practice:
  • dezvoltarea abilităților de comunicare;

Meditații școlare

Facilitarea sedimentării cunoștințelor și pregătirea tinerilor pentru examenul de bacalaureat.

Pentru aceasta, ne sunt alături

  • profesori voluntari;
  • colaboratori;
  • studenți voluntari.