0737 752 731
asociatie@lumeacalumea.ro

Blog

Înscrieri TÂRGUL ONG-URILOR

Și în acest an, în perioada 3-6 august (joi-duminică) în cadrul festivalul UNTOLD 2017, se va desfășura Târgul ONG-urilor, al cărui scop principal este promovarea ONG-urilor clujene.

Prin colaborarea noastră, a Asociației Lumea ca Lumea cu organizatorii UNTOLD, anul acesta am obținut în mod gratuit un spațiu care ne va fi dedicat nouă, ONG-urilor participante și pe care noi îl vom amenaja după bunul plac (standuri, scenă, locuri de joacă și ateliere).
Spațiul va fi în Parcul Central, pe aleea dinspre Opera Maghiară, în intrării principale în festival.

ONG-urile care doresc să se înscrie la Târgul ONG-urilor din cadrul Festivalului UNTOLD, vor fi nevoite să plătească o taxă de paricipare. Astfel, taxa de participare pentru primele două zile (3 și 4 august) va fi de 100 RON/zi, iar pentru fiecare zi în plus (5 și 6 august) se va mai plăti câte 50 RON/zi.
Suma obținută în urma colectării acestor taxe, ne va ajuta să amenajăm spațiul și să contractăm firmele care au făcut să fie totul mai frumos anul trecut (standuri, corturi, aer condiționat, apă plată, invitați surpriză, momente, etc.)

Taxa va trebui plătită în avans cu cel puțin o săptămână înaintea evenimentului, iar înscrierea se face până la 14 iulie 2017.

Pentru mai multe informații și detalii, ne puteți contacta:
La sediul asociației: Str.David Ferenc, Nr.12, Program: L-V: 09:00 – 17:00
E-mail: asociatie@lumeacalumea.ro
Telefonic: 0731560840 sau 0364-402465
Pentru înscrieri, ne puteți contacta prin una din modalitățile mai sus menționate, până la data de 14 iulie 2017.

#targulongurilor #untold #lumeacalumea #ongromania

Post a comment

I accept the Privacy Policy

Setări cookie box