Contact

Str. Andrei Mureșanu Nr.7, Cluj

asociatie@lumeacalumea.ro

+40 740 816 860

Alătură-te Mișcării pentru Schimbare

Susține Cauza și Primește Noutăți Periodice

asociatie non profit
"Schimbarea începe cu tine"

De la această simplă frază care a captat inima comunității, am dezvoltat o asociație ce și-a propus să aibă un impact pozitiv în viețile celor din jur.

Începând cu 2014, ne-am concentrat pe sprijinirea și consilierea victimelor abuzului domestic. Acum, ne extindem preocupările către tânăra generație și nu numai.

La Lumea ca Lumea ne străduim și dedicăm să oferim sprijin și resurse necesare pentru a ajuta oamenii să-și găsească speranța și să-și construiască un viitor mai bun.

Prin colaborarea cu parteneri locali și naționali, ne străduim să facem o diferență în viețile tuturor celor care au nevoie de ajutor și să contribuim la dezvoltarea unei societăți mai echilibrate și mai sănătoase.

Centrul de zi Lumea Ca Lumea

Înființat în 2018 și licențiat în 2019, Centrul de Zi "Lumea ca Lumea" își deschide porțile la Cluj-Napoca.

Centrul de zi Lumea Ca Lumea se adresează tuturor membrilor comunității care se confruntă cu provocări economice, sociale, emoționale sau de altă natură. Cu o abordare înțelegătoare, “Lumea ca Lumea” este aici pentru a oferi sprijin și ajutor tuturor celor care se confruntă cu situații dificile pentru a depășii obstacolele din viață.

Solidaritate

Empatie

Schimbare

Impact

90

Ani
de când ne implicăm

100
+

voluntari
activi

700
+

donatori
activi

3500
+

familii
ajutate

ajutor
Vă așteptăm cu brațele deschise în acest refugiu sigur și plin de compasiune.

La centrul Lumea Ca Lumea vei găsi pe lângă înțelegere și:

Transformă Vieți Azi!

Fă un pas în direcția corectă și demonstrează că iubirea și empatia ne pot uni.

Donează și fii parte din schimbare!

Fiecare gest contează în lupta împotriva sărăciei și a inegalităților. Prin donația ta, poți aduce bucurie și speranță în viețile celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre. Îți propunem să te alături cauzei noastre și să contribui la transformarea acestor vieți prin completarea formularului de donație din partea stângă.

Haideți să unim forțele și să arătăm că împreună suntem mai puternici! Nu uita că, indiferent de mărimea donației, fiecare contribuție are impactul ei și ne ajută să fim mai aproape de obiectivul nostru.

Donează și salvează un copil

Voluntari - Poveștile lor inspiră

Testimonialele voluntarilor ne arată cât de mult înseamnă să lucrezi împreună pentru o cauză nobilă și cât de important este să oferim sprijin celor care au nevoie. Fiecare poveste este unică și aduce în prim-plan valorile umane, empatia și solidaritatea.

Dacă te simți motivat și dorești să aduci o schimbare pozitivă în viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru, te invităm să devii voluntar și să împărtășești, la rândul tău, experiența ta cu ceilalți. Împreună, putem face o diferență reală și durabilă în comunitatea noastră.

home11-2-1
home11-2-2