0737 752 731
asociatie@lumeacalumea.ro

Blog

O tabără reușită de 3 zile la Soare-n Maramureș

Trei zile de poveste în care ne-am bucurat de natură, de tradițiile moroșene, în care am dat o mână de ajutor la treburile gospodărești, am făcut activități sportive și educative și am cântat la unison.

Ne-am propus o serie de 6 tabere a câte 3 zile, în care să scoatem tinerii instituționalizați și din zone defavorizate din mediul lor, să îi antrenăm în activități sportive și sesiuni de dezvoltare personală, să îi implicăm în activități comunitare specifice zonei și să discutăm despre problemele cu care se confruntă atât ei, cât și generația lor.

De ce?

Pentru că doar prin continuitate în activități apar rezultatele!

Prin acest plan ne dorim să îi sprijinim să se dezvolte socio-emoțional și să îi responsabilizăm prin puterea exemplului, provocându-i la câteva ore de muncă în folosul comunității maramureșene, în fiecare zi, pe toată durata taberei.

Coordonatorii care îi însoțesc (o parte din specialiștii Lumea ca Lumea și Alfa Grup) se dedică 100% tinerilor și nevoilor lor, iar fiecare zi înseamnă terapie individuală și de grup, chiar dacă se desfășoară într-un context non-formal.
Mulțumim celor care au făcut posibilă această primă tabără: Soare-n Maramureș, NTT DATA România , Autoworld Volkswagen Porsche Leasing, BS RECYCLING și Bea.

Mulțumim că sprijiniți copiii din acest proiect!

#RădăciniUdateLaTimp #LumeacaLumea #AlfaGrup

*tabără realizată în cadrul proiectului

Post a comment

I accept the Privacy Policy

Setări cookie box