0737 752 731
asociatie@lumeacalumea.ro

Blog

Rădăcini. Udate. La timp.

(articol preluat http://clujwebstory.ro/radacini-udate-la-timp/)

Rădăcini udate la timp. Acesta este numele proiectului prin care, în parteneriat cu Asociația Alfa Grup, ajutăm 300 de copii abandonați în spitale, instituționalizați (din centrele de plasament și casele de tip familial din județul Cluj), tineri care au ieșit din centrele de plasament, copii din zone defavorizate.

Prin acest proiect urmărim dezvoltarea individuală a tinerilor ce va duce la o viață independentă și armonioasă.

Proiectul “Rădăcini” are 2 ramuri: Familii de suflet și RAZA. Pentru a strânge sumele necesare derulării proiectelor pentru următoarele 3 luni, am organizat a III-a ediție a Cercului de Donatori.

Oameni ca Lumea, sponsori ca Lumea şi voluntari ca Lumea au ajutat cu donații financiare sau donații in kind, reușind să asigure funcționarea proiectului pentru următoarele 5 luni!

Evenimentul a fost prezentat de Bogdan Bob Rădulescu, un om ca Lumea, care nu s-a lăsat până nu a atins sumele necesare proiectului. I-a convins pe cei prezenți să dea mesaje, să le spună prietenilor unde sunt și ce fac.. poate cineva ar fi dorit să ajute. Și așa a fost! Prin mesaje, apeluri, chiar și facebook, oamenii au donat de la distanță.

Dacă lumea de azi ar înțelege mai bine ce inseamnă această implicare, ce impact are și ce reacție în lanț pornește, multe dintre problemele societătii s-ar rezolva, pentru că atunci când vorbim de copii, vorbim de viitor. (Sorin Gadola, ambasadorul proiectului Rădăcini)

Dacă doriți să vă implicați în vreun fel, nu ezitați să ne contactați!

 

 

Post a comment

I accept the Privacy Policy

Setări cookie box